2015-08-24 07:11:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Igazán elemében van

Napi horoszkóp augusztus 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Szaturnusz sajnos korlátozza önt az érzelmek területén. Rengeteg energiával rendelkezik, és ezt most nagyon hasznos lenne fizikai tevékenységre fordítani, akár sportolni, akár a ház körüli munkákat elvégezni.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz az Oroszlán jegyében áll. Most képes lesz arra, hogy valóban a jelennek éljen, és igazán boldog pillanatai lehetnek! Fontos azonban, hogy meg tudja őrizni a függetlenségét, anyagi és szellemi téren egyaránt!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Szűz jegyében áll. Ez a tiszta ész, a logika és az intellektus bolygója, a helyzete pedig jó hatással van önre: most képes lesz átlátni és helyesen értékelni a dolgokat!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Az Ön uralkodó bolygója a Nyilas jegyében áll. Emiatt ma enyhébb egészségügyi panaszok jelentkezhetnek önnél, ezek valószínűleg lelki eredetűek – fontos lenne, hogy ki merje mutatni az érzéseit!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Az Ön uralkodó bolygója, a Nap már a Szűz jegyében jár. Önnek most vigyáznia kell a szívére, a valós és átvitt értelemben egyaránt… Ne legyen túlságosan naiv, mert valaki könnyen megsebezheti. Fizikailag se terhelje túl magát, pihenjen sokat, ha teheti.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Az ön uralkodó bolygója, a Merkúr, még a Szűz jegyében áll. A Merkúr az ész, az intellektuális képességek bolygója. Ön emiatt most igazán elemében lesz, könnyen és gyorsan átlátja a helyzeteket, hatékonyan halad a munkájával is – ám vigyáznia kell, ne legyen túl szigorú másokkal…

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Az Ön uralkodó bolygója a Vénusz, a szépség és a művészet bolygója, az Oroszlán jegyében áll. Ez a bolygóállás akár egy új szerelmi kapcsolatot is jelezhet. Azt már önnek kell eldönteni, él-e a kínálkozó lehetőségekkel, vagy inkább hűséges marad a párjához…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Az Ön uralkodó bolygója, a Plútó, a Bak jegyében áll. Most eluralkodik önön a szélsőséges természete, nagyon nehezen tartja a mértéket. Alapos önismeretre van szüksége ahhoz, hogy újra egyensúlyba tudja hozni az energiáit.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Jupiter együtt áll a Nappal. Ön lehet, hogy nem így éli meg, de a szerencse bolygója most sok csapástól kíméli meg. Anyagi helyzete rövidesen javulni fog, főleg, ha kitartóan halad a saját maga által kijelölt úton.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ön talán most túl komoly, kissé büszke és tartózkodó, sőt, elutasító, ezt pedig a környezetében élők érthetően zokon veszik. Tartózkodjék az értelmetlen féltékenykedéstől vagy a túlzottan birtokló magatartásról és a manipulatív taktikáktól.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Belső szükségletei és értékrendje nagy változásokon megy keresztül, különösen ahogy az anyagiakhoz viszonyul. Ha tudatában van ennek, és hajlandó alkalmazkodni a körülményekhez, akkor könnyedén átvészeli ezt az időszakot. Ha azonban ellenáll a belső és külső kényszernek, akkor a saját dolgát nehezíti meg.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz szemben áll a Nappal. Könnyen előfordulhatnak félreértések, amelyekből később komoly problémák származhatnak. Most legyen nagyon kritikus és éber, alaposan nézzen utána mindennek, mielőtt döntést hoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: